Mellem himmel og jord

Forelsket i en fremmed

9. juni Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
"Den forelskede" har længe levet i et dårligt ægteskab, da en sød og smuk mand anmoder om hendes venskab på Facebook. Hun falder for ham og er parat til at blive skilt. Men pludselig forsvinder han, og hun kan ikke glemme ham. Kan clairvoyante Anne-Marie give hende en smule af håbet tilbage ...
En kvinde sidder med sin mobil, der viser et foto af en mand

Kære Anne-Marie

Jeg er en kvinde, som er blevet forelsket i en mand, jeg har mødt på Facebook. Det var ikke min mening at forelske mig, for jeg søgte egentlig kun venskab. Han er læge på et hospital i Yemen, og vi kan tale sammen om alt. Jeg er gift, men elsker ikke min mand, da han efter min mening har behandlet både mig og vores børn dårligt. Min mand tænker kun på sig selv og sine egne behov, og jeg har ofte overvejet at forlade ham, men har ikke turdet tage springet.

En aften opdagede jeg helt tilfældigt, at lægen fra Yemen havde anmodet om mit venskab på Facebook. Jeg ville se, hvem han var, og hvorfor han kontaktede mig. Han skrev, at han syntes, jeg var sød, og at han ville være venner med mig. Vi skrev lidt sammen, men derefter glemte jeg alt om han. Jeg tænkte, at han var for smuk og sød til at være interesseret i mig.

Men den 1. januar 2022 kontaktede han mig igen på Facebook. Han skrev, at han havde haft følelser for mig i lang tid, men ikke turdet fortælle mig det før nu. Jeg indrømmede, at jeg også var blevet forelsket i ham efter vores skriverier. Vi aftalte, at vi skulle mødes, når hans kontrakt udløb i april 2022, men pludselig mistede vi kontakten. Han havde fortalt, at han arbejdede et farligt sted med krig.

Jeg kunne dog ikke glemme ham, og for et stykke tid siden fik jeg en anmodning på Instagram fra en, der ville følge mig. Det var et andet navn end lægens, men jeg kunne genkende billederne. Jeg kunne også se, at der var flere profiler med forskellige navne men med de samme billeder. Jeg er sikker, for jeg har billederne på min mobil.

Jeg er meget forvirret over situationen. Vi havde lagt planer for fremtiden, og jeg ville forlade min mand. Nu kan jeg ikke få lægen ud af mit hoved. Kan du hjælpe mig, for jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre? Jeg håber at høre fra dig.

- Kærlig hilsen Den forelskede

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære forelskede

Jeg er bange for, at du er blevet snydt. Eller rettere sagt, så er jeg desværre sikker på, du er blevet snydt.

Du har skrevet med en falsk profil, hvor der står en ukendt mand eller kvinde bag, for det kan også være kvinder, som opretter disse profiler. Ofte ender det med, at svindlerne kræver penge. Enten fordi de vil have rejsen til Danmark betalt eller på grund af en eller andet tragisk situation i deres familie.

Jeg har hørt mange lignende historier, så du skal være glad for, at du pludselig ikke længere hører fra lægen – og du skal ikke tage kontakt igen. Men det er hårdt at opdage, at man har levet på en løgn, og måske skal du have hjælp til at komme videre. Det kan være, det bliver nødvendigt med psykologhjælp.

Med hensyn til din mand må du gøre op med dig selv, om du vil blive i ægteskabet eller ej. Jeg ønsker dig alt godt fremover.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold