Mellem himmel og jord

Fyret før pensionen

29. oktober Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Fisken er blevet fyret efter mange år på samme arbejdsplads og kun få år før pensionen. Hun er ulykkelig, men clairvoyante Anne-Marie ser forandringen som en ny chance.
Ældre kvinde læser et brev med et bekymret udtryk.

Kære Anne-Marie

Jeg er desværre blevet fyret fra mit arbejde, og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal gøre. Jeg er ikke helt ung mere og har arbejdet på kontor hele livet.

Som 64-årig kan jeg snart gå på pension, og jeg er ked af, at jeg ikke får lov at blive de sidste år af mit arbejdsliv på min arbejdsplads. Fyringen skyldtes, at en chef så sig sur på mig.

Kan du se, hvad der sker med mig? Hvordan skal jeg klare mig økonomisk? Jeg håber, du finder tid til at svare mig.

- Venlig hilsen fisken

Kære fisk

Livet går ikke altid, som vi kunne ønske det. Men du skal ikke være ked af det, for jeg ser altid en fyring som en chance for at åbne nye døre. Vi får mulighed for at tage beslutninger, vi ikke havde turdet tage, hvis vi ikke var tvunget ud i dem.

Jeg vil råde dig til at kontakte et vikarbureau, hvor du kan arbejde, indtil du går på pension. Der venter dig en masse sjove oplevelser, og økonomien skal nok ordne sig. Jeg får næsten lyst til at ønske dig tillykke med det nye liv, som venter dig. Jeg fornemmer også, du hurtigt får et vikariat.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold