Mellem himmel og jord

Jeg er bekymret for den store aldersforskel

7. juni Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
En mor er bekymret, fordi hendes 26-årige datter er forelsket i en mand på 47 år. Hun har prøvet at tale med datteren, der ikke vil lytte. Moren får klar besked af clairvoyante Anne-Marie. Ville du acceptere over 20 års aldersforskel?
Ung kvinde og midaldrende mand går tur, mens de ser forelskede på hinanden

Kære Anne-Marie

Jeg skriver til dig, da jeg er bekymret for min datter på 26 år. Hun er forelsket i en mand på 47. Det vil sige, at han er et år ældre end hendes far.

Vi har prøvet at tale med hende om, at hun og hendes kæreste er to forskellige steder i livet, men hun lytter ikke til os.

Kan du se, om forholdet holder? Og hvad vi kan gøre for at få hende på rette vej igen?

- Kærlig hilsen En bekymret mor

Kære Bekymrede mor

Din datter er forelsket i en formentlig skøn mand, og det kan og skal I ikke gøre noget ved. Jeg vil derfor også bede jer om at blande jer udenom. Jeres datter er voksen og har ikke brug for jeres accept af, hvem hun forelsker sig i. Vær i stedet glade på hendes vegne, fordi hun har fundet kærligheden. Om forholdet holder, har jeg ikke kigget på.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold