Mellem himmel og jord

Kræsen og usikker single

30. april Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
Jannie vil gerne have en kæreste, men der er altid et eller andet i vejen med de mænd, hun dater. Hun vil vide, om hun nogensinde finder kærligheden. Anne-Marie har en kontant besked til hende ...
Ung kvinde ser på en dating-app på sin mobil

Kære Anne-Marie

Jeg har været alene fire år og synes ikke, jeg kan finde den rette mand. Jeg har selvfølgelig nogle krav til en kæreste, og der er altid et eller andet, der ikke duer. Jeg vil gerne have en højtuddannet mand, der tjener godt. Jeg er måske lidt kræsen, og den seneste var for eksempel for tyk. Det kan der selvfølgelig ændres på, men jeg vil hellere have en, der står snorlige, som jeg selv gør. Kan du se, hvornår det lykkes?

- Kærlig hilsen Jannie

Kære Jannie

Jeg bliver desværre nødt til at sige til dig, at du aldrig finder en mand, hvis du ikke holder op med at stille så mange krav. Du må slippe kontrollen og forelske dig uden at skele til uddannelse og indtægt.

Kærlighed er ikke noget, vi bestiller, men et menneske vi møder. Han eller hun står foran os, og så er det ligegyldigt, om han er rig eller fattig, tyk eller tynd.

Jeg fornemmer dog, at du stiller alle de krav, fordi du er bange for ikke selv at kunne leve op til en mand. Giv slip og lad dig rive med. Det kan jo være, du finder ud af, at det billede du har sat op af den perfekte mand, slet ikke er det, du i virkeligheden søger.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold