Mellem himmel og jord

Min afdøde far følger med i mit liv

1. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Løven mistede sin far, da hun var 7 år. Siden har hun følt hans nærvær ved særlige begivenheder i familien. Hun vil gerne vide, hvad clairvoyante Anne-Marie mener om det?
Et mandligt genfærd sidder på sengekanten ved siden af en yngre kvinde.

Kære Anne-Marie

Da jeg var 7 år, mistede jeg min far. Jeg ved, at det lyder mærkeligt, men siden har jeg haft besøg af ham til fødselsdage, jul og andre store begivenheder i familien. Han har vist sig som en orange farve for enden af min seng.

Jeg kan ikke forklare det, men jeg ved, det er ham. Jeg ved også, det lyder skørt, og jeg har også kun fortalt det til en god veninde.

Hvad mener du om det? Det har altid givet mig ro at vide, at min far er med mig.

- Hilsen fra løven

Kære løve

Vores afdøde kan manifestere sig på mange måder og også som en farve. Jeg synes, hverken det lyder mærkeligt eller skørt, men i øvrigt er det også ligegyldigt, hvad andre tænker.

For mig at se er det blot dejligt, du føler, at din far er med dig på din rejse i livet. Vær taknemmelig for, at du kan ”se” ham. Måske skal du læse bøger om kontakt med afdøde. Du skal i hvert fald have tak for at dele din oplevelse med mig og læserne.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold