Mellem himmel og jord

Mobbet med joggingtøjet på kontoret

6. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Den mobbede foretrækker at have joggingtøj på, når hun er på arbejde, og det kommenterer kollegerne. Det gør hende ked af det, og hun overvejer at gå til chefen.
Ung kvinde i T-shirt og joggingbukser sidder ved sin computer.

Kære Anne-Marie

Jeg er en kvinde på 40 år, der føler mig mobbet på mit arbejde, fordi jeg godt kan lide at gå i joggingtøj. Jeg arbejder på et kontor og har ikke kontakt med kunder, så jeg kan ikke se, min påklædning betyder noget.

Jeg har talt min chef om mit tøj, og han siger, det er fint. Men nogle af mine kolleger kommer konstant med kommentarer. De spørger, om jeg skal ud at løbe, eller om jeg er blevet i nattøjet!

Skal jeg gå til min chef med problemet? Det er jo ikke, fordi jeg møder op i beskidt tøj, og jeg forstår ikke, at de har så travlt med mig.

- Kærlig hilsen Den mobbede

Kære Mobbede

Jeg synes, du skal begynde med at konfrontere dem, der stikker til dig. Spørg dem, hvorfor de har behov for at kommentere din påklædning, og fortæl dem, at det gør dig ked af det. Hvis det ikke hjælper, må du gå til din chef.

Jeg har nu en god fornemmelse af, at når blot du siger fra, skal de nok holde op. Du skal stå fast på være dig selv og gå i det tøj, du har det bedst i.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold