Mellem himmel og jord

Sælg ekskærestens ring

14. maj Af Anne-Marie Østersø
Sus vil nødig af med en ring, hun fik af sin tidligere kæreste, selv om hendes søster mener, at hun bør skille sig af med den. Men hvorfor egentlig? Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...
En kvinde tager vielsesringen af sin finger

Kære Anne-Marie

Ifølge min søster skal man skille sig af med en ring, man har fået af en kæreste, som man ikke længere, hvis bruddet skyldes, at han har såret en. Men hvorfor egentlig det?

Jeg har fået en rigtig flot ring af min ekskæreste, og den vil jeg gerne blive ved med at gå med. Min søster fortalte mig om myten, fordi jeg har svært ved at komme over bruddet.

Kan det virkelig hjælpe, at jeg skipper ringen?

- Bedste hilsner fra Sus

Kære Sus

Jeg tror også på, at man skal skille sig af med ringe fra ekskærester. Hver gang du ser på din hånd og dermed på ringen, bliver du jo mindet om din kærestesorg. Derfor synes jeg, du skal sælge ringen eller give den til en anden.

Jeg kan tilføje, at det samme gælder, hvis man har ting i sit hjem, som man har fået af et menneske, som har såret en. Materielle ting kan påvirke os negativt på et ubevidst plan.

Jeg ved godt, det kan være svært, hvis man for eksempel har et hus fyldt med møbler, og man er blevet forladt af sin partner. Man kan ikke altid skifte det hele ud. Men måske er der en eller to ting, der virkelig vækker minder, og de skal ud.

Jeg håber, det var svar på dit spørgsmål, og så kan jeg tilføje, at en ny mand krydser din vej, når vi når frem til slutningen af året. Det kan du glæde dig til.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold