Mellem himmel og jord

Vis respekt for hinandens tro

15. september Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Karen har i mange år følt sig overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord. Nu har hun mødt en mand, der ikke tror på noget som helst, og det ved hun ikke, om hun kan leve med. Er du enig i clairvoyante Anne-Maries svar?
Midaldrende mand holder kærligt om sin kæreste, der ser lykkelig ud.

Kære Anne-Marie

For mange år siden mistede jeg min farmor. To dage efter hendes død kom hun til mig i drømme for at fortælle mig, at jeg skulle tro på, at der er liv efter dette. Det har jeg troet på siden, og det har hjulpet mig i svære stunder i mit liv.

Nu har jeg mødt en mand, som ikke tror på noget som helst, og det piner mig. Jeg er klar over, at jeg ikke kan tvinge ham, men samtidig ved jeg ikke, om jeg kan leve med en mand med den indstilling. Jeg synes, det er rart at tale med sine nærmeste om sin tro.

Kan jeg være kæreste med ham, når jeg selv er så stærk i troen? Problemet er, at jeg elsker ham.

- Med venlig hilsen Karen

Kære Karen

For mig at se handler det om at have respekt for hinanden. Respekterer din kæreste, at du tror på et liv efter døden? Og kan du respektere, at han kun tror på det helt håndgribelige? Hvis I ikke respekterer hinanden, ligger svaret lige for.

På den anden side vil det være ærgerligt at slippe en mand, som måske tror på kærligheden mellem jer, og som du elsker.

Jeg kan ikke svare entydigt på dit spørgsmål, for i sidste ende vil det være op til dig selv, hvad du kan leve med.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold