Slankekure

Læg en slanke-strategi

17. september 2010 af Chefdiætist Lisa Bolting
Slankeklubben giver dig et slanke-stratego-spil, som måske kan være din vej til at få bugt med de usunde snacks.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Der er mange strategier at lægge, når man er i gang med et vægttab. Og det kan være svært at finde ud af, hvordan man får sagt nej til det usunde, sagt ja til det sunde og dyrket sin motion. Derfor får du her et lille slanke-stratego-spil, som måske kan være din vej til at få bugt med de usunde snacks.

Forestil dig, at du er i slankekrig. DU er generalen for dit vægttab. Hvem er dine allierede, og hvem er dine fjender? Med andre ord: Hvilken mad vil dig det bedste, og hvilken er kun ude på at angribe din sunde livsstil? Slankekrigen er lettere at vinde, end du tror! Spørgsmålet handler om, hvem der har magten - dig eller maden?

Læs meget mere om Slankeklubben og meld dig ind her!

Er du til spil generelt, vil denne fremgangsmåde måske virke for dig. For hvem gider tabe et spil? Forestil dig, at du er kommet et skridt nærmere at vinde dit slankeslag, når du spiser en lækker salat og undgå, at chokoladen griner hele vejen ned i mavesækken. Har du alligevel givet en sejr væk til det usunde, så bring de fredsbevarende styrker ind: dine tro støtter som for eksempel kæreste, ægtefælle, børn, ven mm. De vil kunne give dig den støtte, du har brug for, og den fornyede kampgejst.

Er du ikke den store spiller, men synes du måske alligevel, at dette kunne være en spændende fremgangsmåde, så prøv at se på det mere generelt. Spørg dig selv, hvilken mad, der vil din krop det bedste. Hvad holder dig sund længst? Hvad forlænger din levetid? At forkæle sig selv er at værne om sin krop. Lad din krop vide, at du holder af den. Det lønner sig i det lange løb, og du vil kunne slutte fred og sameksistere med de usunde madvarer uden, at de skal true din nye, sunde livsstil. DU har magten.

Sponsoreret indhold