Slankekure

Vægttabet går den rigtige vej

11. juni 2010 af Anne-Marie Zimmerman
Anne-Marie har svært ved at sige nej til lækkerierne i weekenden.
Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad

Startvægt: 117 kg

Start BMI: 40,5

Nuværende vægt: 115 (- 500 gr.)

Nuværende BMI: 40

Nuværende taljemål: 111 (-1 cm)

Nuværende hoftemål: 128 (-6 cm)

KOST:
Jeg har styr på det i hverdagen, men i weekenden, hvor jeg er "social" har jeg som altid svært ved at sige nej, når lækkerierne stilles foran mig. Derfor er det nok også kun blevet til ½ kg. denne uge. Til gengæld har jeg mindsket mit omfang ved hoften med i alt 8 cm. og ved taljen med i alt 5 cm. Min kæreste er min egen private grill-meister og han kan gøre selv den ynkeligste kylling til et gourmetmåltid på en hverdagsaften - tak for det skat. På arbejdet har jeg og 4 andre en "slankeklub", hvor vi vejer os hver måned og hvert kvartal er der så hele puljen til den som har tabt sig mest det forløbne kvartal. Vi vejer os på en gammel vægt i fabrikken. Maj måned er første måned i det nye kvartal og undertegnede vandt månedsvejningen med pæn afstand til de andre….så mangler jeg "bare" succes 2 måneder til og så er puljen MIN (ved godt at hovmod står for fald, but anyway)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

MOTION:
Jeg har igen været ude at løbe 3 gange i denne uge - jeg har øget distancen, så jeg nu er oppe på 4,4 km. (DHL-stafetten på 5 km. er jo kun 3 måneder væk, så jeg kan lige så godt komme i gang). Selvfølgelig er jeg nede og gå hist og her, men jeg kan mærke en tydelig forbedring af min kondi, det er ligefrem fedt at komme ud at løbe og bare mærke at det kører. Derudover fik jeg slået græs for første gang i år. Overvejede på et tidspunkt at tage macheten frem, da plæneklipperen var ved at stå af... hårdt arbejde, mon man burde overveje at flytte i lejlighed??

Anne-marie og slankeklubben

Anne-Marie tester Slankeklubben. Du kan følge hendes op- og nedture her på hjemmesiden. Nye indlæg hver fredag.

SKRIFTESTOLEN:
Bøf, chilipølse og lidt alkohol lørdag, liiiidt islagkage også…(prøvede at tage en chokolade til kaffen til festen, men en velmenende vagthund af en kollega nærmest tvang mig til at spytte ud i servietten…)

UGENS UDFORDRINGER:
Var definitivt lørdag, hvor HARIBO fejrede 75 års jubilæum med kæmpe grillfest. Spiste igen mindre end jeg plejer og holdte mig fra flødekartoflerne, men damn det var gode bøffer og chilipølser.

Anne-Maries første uge

Anne-Maries anden uge

Om Anne-Marie

Sponsoreret indhold