Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Chefen er på nakken af mig

24. juli 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panther Media
Mette har fået en ny chef, som konstant kritiserer hende. Det er ved at knække hende, og hun overvejer at søge et andet job. Clairvoyante Anne-Marie mener dog ikke, at Mette skal give op uden kamp. Har du også haft en chef, der var på nakken af dig?

Kære Anne-Marie
Jeg skriver til dig, da jeg er stresset på grund af min chef. Jeg har været på den samme arbejdsplads i 11 år, og jeg havde ingen problemer, før min nye chef kom til. Nu kan jeg ikke gøre noget rigtigt. Hun siger blandt andet, at jeg ikke lever op til hendes forventninger, og at jeg er for langsom.

Glad for kollegerne

Min tidligere chef er flyttet til en anden afdeling, og hun forstår ikke den nye chefs kritik, for hun har altid været tilfreds med mit arbejde.

Jeg vil være ked af at stoppe, da jeg er glad for mine kolleger, som også har bemærket den hetz, chefen kører på mig. Har du et godt råd?

Jeg vil tilføje, at chefen også passer en anden afdeling, og når hun er i den, er hverdagen fin for mig. Jeg håber, du har et godt råd, inden jeg knækker helt.
Kærlig hilsen Mette

Kære Mette
Du skal gå til din chefs overordnede og fremlægge sagen, for det lyder, som om hun har set sig ond på dig, og det skal du ikke finde dig i.

Det er godt, du har din tidligere chef og dine kollegers opbakning. Jeg er sikker på, at det hjælper, at du går til ledelsen, og jeg har desuden en fornemmelse af, at du ikke er den eneste, der er utilfreds.

Jeg tror også, hun stopper som chef, men om hun bliver fyret eller selv siger op, kan jeg ikke se. Men det skal nok lysne for dig igen.

Stort kram og mange tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold