Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Forelsket i 15 år ældre mand

17. oktober 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
Skytten er 28 år og forelsket i en 15 år ældre mand, men hun ved ikke, om hun tør satse på forholdet. Hun har dårlige erfaringer med mænd, og derfor holder hun sig tilbage. Samtidig er hun bange for, at hun er forblændet af ham. Vil det være bedre, at hun finder en på sin egen alder?

Kære Anne-Marie
Kan du kaste lys over, hvad min fremtid vil bringe mig i forhold til kærligheden?Jeg bliver 28 år til december og ser i øjeblikket en 15 år ældre mand. Jeg kan virkelig godt lide ham, men jeg er usikker på, om vi har en fremtid sammen.

Savner en livspartner

Jeg vil gerne have en livspartner, som jeg på sigt får hjem, ægteskab og børn med. Indtil videre har vi set hinanden sporadisk et års tid.
Desværre har jeg dårlige erfaringer med mænd, og jeg tror, jeg holder mig tilbage, fordi jeg frygter, hvad der sker, hvis jeg slipper kontrollen og giver mig hen. Samtidig tænker jeg også på, om jeg mon blot er totalt forblændet af manden? Og om det er bedre, at jeg finder én på min egen alder?
Med venlig hilsen skytten

Kast dig ud i kærligheden

Kære skytte
Du skal ikke tænke så meget, men kaste dig ud i kærligheden. Selv om han er ældre end dig, fornemmer jeg, at I er et godt match. Man siger, at den, som intet vover, intet vinder. Prøv at rykke nærmere på den mand og se, hvad der sker ...
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold