Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Jeg svigter min gamle mor

27. juni 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto Panthermedia
Vandmanden er bekymret for sin mor, der er meget alene. Hun gør sit bedste, men føler alligevel, at hun svigter, fordi hun har et krævende job, som også tager hendes tid. Hun har foreslået plejehjem, men det vil moren ikke høre tale om. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her …
familie, alderdom, stjernetegn

Kære Anne-Marie
Jeg læser din brevkasse hver uge og har stor tillid til dig og dine evner. Nu står jeg i den situation, at jeg føler, jeg svigter min gamle mor. Hun sidder meget alene og har kun mig og en gammel veninde, som hun ser lidt til. Jeg har overvejet, om det var bedre for hende at komme på plejehjem, men det vil hun ikke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg har dårlig samvittighed

Hun har hjemmehjælp en gang om ugen, og jeg ringer til hende hver dag. Men hun er ensom, og jeg har et krævende job, som betyder, at jeg ikke kan være så meget for hende, som jeg gerne ville. Jeg har konstant dårlig samvittighed, og jeg ved godt, at idéen med plejehjemmet måske er et forsøg på at dulme den. Har du et godt råd?
Kærlig hilsen vandmanden

Du er en god datter

Kære vandmand
Det er ikke sjovt at være vidne til, at vores kære føler sig ensomme. Især ikke, når vi ikke kan hjælpe. Jeg er dog sikker på, at din mor ikke kunne have fået en bedre datter end dig – og at hun er taknemlig over, at du ringer til hende hver dag og kigger forbi, når du kan.
Er der mulighed for, at din mor kan komme i et dagcenter eller få en besøgsven? Dermed ville hun få nye oplevelser, og du kunne måske slippe ansvaret lidt. Du skal huske, at du også har et liv, der skal leves. Som jeg ser det, gør du alt, hvad du kan for din mor. Læg den dårlige samvittighed væk og prøv at foreslå hende dagscentret eller en besøgsven. Det fornemmer jeg, at hun vil være åben overfor. Jeg håber det bedste for jer begge.
Kærlige tanker

Sponsoreret indhold