Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min datter er trist

20. juli 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
ES er bekymret for sin datter, der virker trist, selv om hun har planer om at flytte sammen med sin kæreste. Det har fået ES til at spekulere på, om kæresten er den rette for hendes datter. Clairvoyante Anne-Marie tror dog, der er helt andre årsager til eftertænksomheden ...

Kære Anne-Marie
Jeg har en datter på 32 år, som jeg er lidt bekymret for. De senere år har hun forandret sig meget, og jeg ser ikke det samme glimt i hendes øjne som for fire år siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er han den rette?

I løbet af den tid er hun blevet forladt af en kæreste og har fundet en ny, som hun overvejer at flytte sammen med. Jeg kan dog mærke, at hun holder lidt igen, og derfor tænker jeg, om det mon er den rette, hun har fundet, siden hun tøver? Mon hun stadig sukker over ekskæresten, eller er hun kommet videre?
Jeg håber at høre fra dig, for du har tidligere hjulpet mig. Du fortalte, at jeg ville blive mormor i 2021, og det blev jeg i januar. Tak for muligheden for at skrive til dig.
Kærlig hilsen ES

Drømmer om børn

Kære ES
Først vil jeg ønske dig et stort tillykke med barnebarnet.
Du skal ikke bekymre dig om din datter. Hun er kommet over ekskæresten, men hun har mange tanker om børn. Hun vil gerne finde det helt rigtige sted at bo, hvor der er plads til en lille familie, og det er det, der holder hende tilbage. Jeg er sikker på, hun er glad for sin nuværende kæreste.
Nogle gange har vi mødre det med at bekymre os om alt, også selv om vores børn er voksne. Du skal have tiltro til, at din datter ville betro sig til dig, hvis hun havde problemer. Giv slip på dine bekymringer – måske bliver du snart mormor igen ...
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold