Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min søn sidder i fængsel

10. april 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panther Media
Fiskens søn afsoner en straf for narkohandel og tyveri. Hun vil vide, om han vil holde sig fri af kriminalitet, når han bliver løsladt. Clairvoyante Anne-Marie lægger ikke skjul på, at det bliver svært, men hun har også et godt råd til fiskens søn…

Kære Anne-Marie
Jeg har en søn, som er i fængsel på grund af narkohandel og tyveri. Kan du se, om det vil gå ham bedre, når han kommer ud igen?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han skal tage sig sammen

Han har fundet en sød pige, så jeg kan ikke forstå, at han ikke tager sig sammen.
Kærlig hilsen fisken

Flyt langt væk

Kære fisk
Det er trist, når vores børn vælger en forkert vej i livet. Jeg ville ønske, jeg kunne sige til dig, at alt bliver godt, når din søn har afsonet sin straf.

Desværre tror jeg ikke, det bliver nemt for ham. Han var i et usundt miljø, som stadig er der, når han kommer ud af fængslet. Der skal flere tiltag i gang, og det vigtigste er, at han kommer væk fra det dårlige miljø. Det vil sige, at han skal begynde et nyt liv et helt andet sted langt væk fra de gamle venner.

Hvis hans kæreste er med på at flytte til en ny landsdel, vil jeg mene, at det kan hjælpe ham på rette vej. Desværre er det ikke sikkert, at hun vil det.

Jeg siger ikke, at det ikke kan lykkes for din søn. Men det kræver mere, end at han “tager sig sammen”. Hvis det var nemt, havde han gjort det.

Jeg tror, at alle i det miljø inderst inde drømmer om et helt almindeligt liv. Jeg har mødt en del på min vej.

Mit bedste råd til din søn er altså, at han skal begynde på en frisk langt væk. Jeg ønsker jer alt det bedste.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold