Mellem himmel og jord

Jeg blev ikke fejret

30. oktober 2022 Af Dorthe Wamsler: Foto: Colourbox
Krebsen er blevet 40 år og har planlagt en stor fest. Hun er dog skuffet over, at hendes venner ikke sendte en hilsen på selve fødselsdagen, hvor hun kun fik gaver af sin mand og datter. Er det krebsen, der er galt på den?
Kvinde krammer pude

Hej Anne-Marie

Jeg vil nødig virke utaknemmelig, men jeg undrer mig i hvert fald. Jeg fyldte 40 år i sidste uge, men var blot sammen med min mand og datter, da jeg har inviteret til en stor fest senere.

Alligevel havde jeg regnet med, at mine veninder ville huske mig på dagen, eventuelt med en blomst eller lignende. Men jeg fik ingenting af dem.

Min mand siger, at jeg jo får gaver til festen, men jeg er altid selv meget betænksom, og jeg ville have sendt en hilsen på dagen.

Er det mig, der er galt på den? Jeg håber, du kan se, at jeg bliver glad for min fest.

- Kærlig hilsen krebsen

Kære krebs

Hm, jeg ved ikke helt, hvad jeg skal svare, så jeg vil sige, hvad jeg selv gør i den situation: Jeg skal snart til en 60-års-fødselsdag, og der sendte jeg en buket til fødselaren på dagen.

Samtidig tror jeg egentlig ikke, det handler om blomsterne, men om at du ikke blev fejret på selve dagen, og derfor føler du, at der mangler noget. Heldigvis bliver du snart fejret, hvor du nok skal få både blomster og gaver, og jeg kan se, at du bliver glad for festen.

Når du bliver 50, skal du måske sørge for at planlægge fejringen på fødselsdagen, så du får en anden oplevelse af at fylde rundt. Jeg vil i hvert fald ønske dig et stort tillykke samt alt godt fremover.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold