Mellem himmel og jord

Kæresten går ikke i bad

15. januar Af Dorthe Wamsler. Foto: Shutterstock
“Den bekymrede” er træt af, at hendes kæreste kun sjældent går i bad. Han har også ladet skægget gro og ligner efterhånden en vildmand. Hun har forsøgt at tale med ham, men det kom der ikke noget godt ud af. Er du enig i clairvoyante Anne-Maries råd?
Mand med hændklæde

Kære Anne-Marie

Mit spørgsmål er måske lidt mærkeligt, men jeg håber alligevel, du vil svare. Jeg kan ikke rigtig tale med andre om det. Det handler om min kæreste. Han går sjældent i bad, og det er meget ulækkert efter min mening.

Jeg har prøvet at tale med ham, men det kommer der ikke noget godt ud af. Efterhånden har jeg mistet lysten til sex, men det er han også ligeglad med.

Han har ikke altid været sådan. Det er opstået i løbet af det seneste halve år. Han har også ladet skægget gro, og han ligner en vildmand. Jeg føler, han trækker sig fra mig, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har sagt til ham, at jeg ikke kan leve med han manglende hygiejne, men samtidig elsker jeg ham jo. Hvorfor går han ikke i bad mere? Har du en forklaring?

- Kærlig hilsen Den bekymrede

Kære Bekymrede

Jeg er hverken læge eller psykolog, men når din kæreste har ændret sig så drastisk, tyder det efter min mening på, at han er ked af det eller stresset.

Depression og stress kan tage alt overskud fra os, så vi ikke engang kan overkomme den personlige hygiejne. Jeg ved ikke, om du selv har tænkt i de baner?

I stedet for at bebrejde din kæreste, at han ikke går i bad, skal du spørge ham, hvordan han har det. Det kan være, det får ham til at åbne sig. Jeg sender alle gode tanker i din retning og håber, at I finder en vej fremad.

- Kærlige tanker fra Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold