Mellem himmel og jord

Min mand brokker sig konstant

14. august 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Colourbox
Jettes mand er begyndt at brokke sig konstant over alt og alle. Han kan ikke selv se problemet, men Jettes humør bliver påvirket af hans opførsel. Hun vil gerne vide, hvad der er galt med ham? Clairvoyante Anne-Marie har forklaringen …
Sur mand

Kære Anne-Marie

Min mand og jeg har været sammen i 33 år, og vi har altid haft det godt. Jeg er 62 år, og min mand er 63, og vi arbejder begge stadig.Det senere år er vi dog begyndt at skændtes mere. Det har vi ikke gjort tidligere. Det handler altid om, at jeg synes, min mand er negativ. Han brokker sig over alt, hvad han kommer i nærheden af.

Jeg mener, at jeg ser lyst på tilværelsen, og det gjorde min mand også tidligere. Men han har ændret sig. Vi har talt om det, og han kan slet ikke se problemet, men hans opførsel påvirker mig.

Kan du se, hvad det handler om? Og er der noget, jeg kan gøre for at gøre min mand glad igen? Vi elsker begge at rejse, og når vi er i udlandet, er hans humør bedre. Men vi kan jo ikke rejse hele tiden.

Min datter har tidligere fået gode råd af dig. Hun var i tvivl om sit arbejdsliv, og du fortalte hende, at hun ville få det godt. Det fik du ret i.

- Kærlig hilsen Jette

Kære Jette

Hvor er det dejligt, at det igen går din datter godt.
Til gengæld er jeg ked af at høre om dit ægteskab. Jeg bed mærke i, at det går bedre, når I er på ferie. Det er der en forklaring på. Jeg tror, din mand har meget travlt til daglig. Samtidig føler han, at du gør meget for børn og børnebørn, mens du glemmer ham.

Det er, som om han higer efter din opmærksomhed, og han føler kun, han kan få den, hvis han brokker sig. Når I rejser, fokuserer du på ham, og så går bedre.

Jeg har ofte tænkt på, at brokkeri tager til med alderen. Men her er der tale om, at han savner dig. Prøv, om du kan være mere for din mand og jeres forhold. Det vil gøre en forskel. Jeg ønsker jer alt det bedste.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold