Mimi - Kærligt talt

Min kone er forvandlet

25. januar Af Mimi Jakobsen. Foto: Shutterstock
Mads’ kone har tabt sig, og det har ført til en ren forvandling af hende, hvor hun både har udskiftet garderobe og frisure. Nu er Mads bekymret for, om han også bliver tilovers …
-

Hej Mimi

I fjor fik min kone et helbredstjek, og det viste sig, at hun både havde forhøjet blodtryk og kolesterol samt var overvægtig. Hun er 59 år.

Så tog fanden ved hende, og hun begyndte at træne, spise sundt og gå lange ture. Nu har hun tabt sig næsten 20 kilo, og det er, som om et andet menneske har overtaget hendes krop: Hun har farvet sit hår, købt nyt smart tøj og går på skønhedssalon hver måned.

Jeg elsker min kone, og det gjorde jeg også før hendes “forvandling”. Men jeg må indrømme, at jeg er lidt bekymret for, om hun har tænkt sig at skifte mig ud, nu hun er blevet så flot og ser så ungdommelig ud. Det kan være, jeg pludselig ikke passer ind i hendes liv mere. Hvad kan jeg gøre? Jeg vil ikke miste hende.

- Hilsen Mads

Kære Mads

Hjerteligt tillykke til og med din kone. Hvor er det dejligt, hun er blevet fornyet – ikke mindst for hendes helbreds skyld. Jeg kan kun se det positive i situationen, og jeg må også sige, at det forekommer mig meget lidt sandsynligt, at din kone pludselig vil skifte dig ud efter mange års ægteskab – såfremt du ellers har støttet hende i hendes nye livsstil.

Men det kan måske være en god anledning for dig til at friske dig selv lidt op? En skønhedssalon kan du nok springe over, men hvad med at gå med på turene? Du kan måske også spise sundere, og nyt tøj kan vel også være rart?

Jeg synes, du skal mande dig op og følge med din kone. Jeg er sikker på, I begge vil få det bedre med jer selv.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

Sponsoreret indhold