Mimi - Kærligt talt

Min mor gør forskel på min søster og mig

25. maj 2022 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Dorthe føler, at hendes mor favoriserer hendes søster. Moren taler altid om søsteren og interesserer sig ikke for Dorthe. Læs Mimis råd her …
-

Kære Mimi

Min mor gør forskel på min søster og mig. Det virker, som om hun bedre kan lide min søster og hendes familie. Hun snakker altid om dem, mens hun aldrig spørger til mig og min familie.

Både min søster og jeg klarer os fint. Vi har begge arbejde, et godt ægteskab og hver to børn, så på mange måder lever vi ens.

Jeg har et par gange forsigtigt prøvet at spørge hende om, hvorfor hun gør forskel, men hun affejer mig hver gang og vil ikke snakke om det.

Hvad skal jeg gøre?

- Kærlig hilsen Dorthe

Kære Dorthe

Dit brev vakte mange minder for mig om min egen mor. Altid måtte jeg høre på, hvordan hun talte om mine søstre, og hun virkede ikke interesseret i mig.

Det pudsige er, at mine søstre havde præcis den samme opfattelse, bare omvendt. Ifølge dem talte hun kun om mig og var meget mindre engageret i dem.

Jeg har aldrig fundet en forklaring, men måske er det samme tilfældet hos jer.

Jeg synes, du skal tale med din søster. Hvis hun har samme oplevelse, kan I måske i fællesskab få jeres mor på rette vej? Om ikke andet vil du føle dig mindre afvist.

Ellers vil jeg råde dig til at glæde dig over dit liv og lægge mindre vægt på din mor og hendes opfattelse af dig. Det lærte jeg.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen kærligt talt

Sponsoreret indhold