Mimi - Kærligt talt

Min nye kæreste er jaloux på min eksmand

17. november 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
En læser har et godt forhold til sin eksmand, og de sørger for at samarbejde om deres fælles børn. Det bryder hendes nye kæreste sig imidlertid ikke om, og nu ved læseren ikke, hvordan hun skal tackle det …
-

Hej Mimi

Min mand forlod mig for nogle år siden, og selv om jeg i begyndelsen var meget ked af det, har jeg med tiden indset, at det var det bedste for os begge.

Vi har to børn sammen, som nu er 7 og 12 år, og vi taler ofte om børnene. Vi går til skole-hjem-samtaler sammen, og nogle gange tager vi alle fire i Tivoli eller lignende.

Nu har jeg imidlertid mødt en ny mand, og han er jaloux på børnenes far.

Han synes, vi har en alt for tæt en relation, og han mener, at jeg kun skal have kontakt med min eksmand om det vigtigste omkring børnene.

Jeg er glad for min kæreste, men jeg bryder mig ikke om, at han har det så svært med mit tætte forhold til min eksmand.

Skal jeg fortsætte forholdet, når han har det sådan?

Hvad gør man i sådan en situation?

- Hilsen ”I syv sind”

Kære "I syv sind"

Hvor er det godt for jeres børn, at I kan finde ud af at samarbejde, selv om I er skilt. Man hører alt for tit om det modsatte.


Jeg vil råde dig til i første omgang at forsøge at inddrage din kæreste. Tag ham med til nogle af arrangementerne, så han kan se, at din eksmand ikke udgør nogen fare for jeres forhold.

Hvis din eksmand har mødt en anden kvinde, kan I også inddrage hende mere.

Det er ofte svært at få det hele til at gå op i sammenbragte familier, og en vis forståelse for din kærestes følelser bør du nok vise. Måske er han stadig lidt usikker på jeres forhold?

Men du må også forlange, at han arbejder med sin jalousi.

Giv ham dog først og fremmest en chance ved at lade dem mødes.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen kærligt talt

Sponsoreret indhold