Clairvoyante Anne-Marie: Lad din mor få en chance til 

Efter et brud har fisken ikke set sin mor i to år, men nu har moren skrevet et brev og fortalt, at hun har ændret sig. Fisken ved ikke, om hun tør tro på det. Hun savner sin mor, men er bange for at blive såret endnu engang. Er du enig med clairvoyante Anne-Marie? 

Kære Anne-Marie
Jeg har brudt med min mor og ikke set hende i to år. Nu har hun skrevet endnu et brev til mig, og det ramte mig på en ny måde. Det er, som om hun har ændret sig, og jeg tænker, at der måske alligevel er håb om, at vi har en fremtid sammen.

Er terapi en løsning?

Jeg er dog samtidig bange for, at jeg tager fejl, og at vi rammer de samme mønstre igen. Det vil gøre mig så ked af det.
Hendes seneste brev er anderledes end de tidligere, fordi hun har været i terapi. Hun skriver, at hun har det bedre og foreslår, at vi går i terapi sammen. Er det løsningen? Jeg savner min mor, men jeg har også lært at leve uden hende. Jeg håber, du kan give mit et godt råd.
Kærlig hilsen fisken

Gå langsomt frem

Kære fisk
Jeg forstår godt, du er bange for, at det ikke går, men jeg tror, I begge har rykket jer meget og dermed er klar til en genforening.
Det kan være en god løsning at gå i terapi sammen, men det kan også være, at I blot har brug for at tale sammen. Jeg vil foreslå, at I langsomt lærer hinanden at kende igen ved at mødes neutrale steder i begyndelsen. Det kan være på en café, og dernæst kan I gå i biografen sammen. I skal tilbringe tid i hinandens selskab, for på den måde vil I langsomt genopbygge tilliden til hinanden.
Jeg er ikke psykolog, og der er sikkert også andet, I kan gøre, men det vigtigste er, at I prøver. Jeg synes dog, du skal tage imod din mors fremstrakte hånd og tro på, at det er det rigtige at gøre. Jeg sender dig styrke og mod.
Kærlig hilsen Anne-Marie