Krimi

Savnet: Hvert år forsvinder flere end 450.000 børn i USA

2. september Af Fie Algreen.
Foto: FBI
Det er sjældent, at børn forsvinder i Danmark, men i USA er historien en helt anden. Her er nogle af de børn, som efterlyses internationalt på FBI’s hjemmeside.
FBI
Den kun 2-årige Arianna Fitts blev meldt savnet i 2016, efter hendes mor blev fundet myrdet i en park tæt på deres hjem. Ingen havde set eller hørt fra den lille pige og hendes mor, efter Ariannas mor havde snakket i telefon med pigens barnepige ugen før.
Foto: FBI
Madalina Cojocari blev sidst set på en overvågningsvideo, hvor hun steg af sin skolebus foran sit hjem i Cornelius, North Carolina. På overvågningsvideoen ser man den 11-årige pige smile og vinke til sine venner, men efter hun trådte ud af bussen, forsvandt hun sporløst. Ingen har set hende siden 2022.
Foto: FBI

Den 9-årige Maribel Oquendo forsvandt en decemberdag i 1982. Hendes mor havde givet hende lov til at gå ned til den lokale kiosk. Flere havde set hende komme og købe ind, og hvor alting virkede normalt. Men efter hun forlod butikken, forsvandt hun sporløst.
Foto: FBI
13-årige Melissa forsvandt på mystisk vis fra sit hjem i Irvine, Californien. Det skete tidlig aften i 2019, hvor hendes far hørte nogen banke på familiens hoveddør. Da han åbnede døren, blev han overfaldet og bedøvet af to ukendte gerningspersoner. Da han kom til sig selv, var både Melissa og hendes mor, Amber, væk, og lejligheden stod tom. Ingen har set den 13-årige siden.
Foto: FBI

Jamona Pickett var 14 år, da hun forsvandt fra sin plejefamilie i byen Scottsville. Hun havde flere gange prøvet at løbe hjemme fra, men hun kom altid tilbage efter nogle dage. Men denne forårsdag i 2022 var anderledes. Hun kom ikke tilbage, og ingen har set hende siden.
Foto: FBI
Det var tidligt om morgenen i 2018, da Karlie Gusé forsvandt fra sit værelse en kold oktoberdag. Den 16-årige havde kun taget sine joggingbukser, en t-shirt og sneakers på, inden hun forlod hjemmet. Vidner har fortalt politiet, at de havde set Karlie gå langs motorvejen den samme morgen, men hendes familie og venner har ikke set hende siden.
Foto: FBI

Sponsoreret indhold