Livsstil

Brev til Mimi: Min datter har været hos numerolog

5. maj 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
PA har en datter, der har ændret sit navn efter et besøg hos en numerolog. Efter PA’s mening er det noget pjat at bytte rundt på et par bogstaver og tro, at man får bedre energier. Og hun synes, det er endnu værre, at det er dyrt. Er du enig med PA og Mimi?
Brev til Mimi: Min datter har været hos numerolog

Kære Mimi
Jeg vil gerne høre din mening om dette emne. Jeg har en datter på 23 år, og hun har en veninde, som er meget interesseret i den alternative verden. Veninden bildte min datter ind, at det ville være godt for hende at gå til numerolog, og min datter ændrede efterfølgende sit navn. Der er ændret på bogstaverne i hendes fornavn, og hun har fået et nyt mellemnavn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forsinket virkning

Min datter har fået forklaret, at de nye bogstaver giver bedre energier i hendes liv, og at hun ville få det bedre.Det er sådan set ikke, fordi hun har haft det svært i løbet af sit liv. Hun har været stresset over nedlukningen, og det har været sværere for hende at følge med i sin uddannelse, men det gælder også mange andre.
Sidst, hun var på besøg, spurgte jeg, om hun havde fået det bedre. Men ifølge numerologen ville ændringen først indtræffe i løbet af et par uger! Jeg blev ærlig talt vred. For det første synes jeg, det er mærkeligt, at min datter ikke længere kan bruge det navn, vi har givet hende. For det andet mener jeg, at det er en gang fup og fidus!

Dyrt at skifte navn

Min datter er studerende og har ikke mange penge, og numerologen tog sig godt betalt for sin rådgivning, og derudover skal min datter bruge penge på et nyt pas, kreditkort og så videre.
Ved samme besøg beklagede hun sig over, at hun manglede penge, og jeg kunne ikke lade være med at sige, at hun skulle lade være med at smide penge ud på den slags pjat. Så blev hun sur!
Nu tager hun ikke telefonen, når jeg ringer til hende. Hun bliver nok god igen, men jeg er fortørnet over, at nogen kan udnytte andre på den måde og bilde dem ind, at deres liv vil blive bedre, hvis de ændrer et par bogstaver. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad du synes?
Venlig hilsen PA

En mening med navnet

Kære PA
Jeg er enig med dig i, at det er fup og fidus, og jeg har også selv oplevet, at det pjat har påvirket familielivet. Det er svært for forældre at se på, at børn ændrer på deres navne. Der var jo en mening med, at de blev kaldt, som de gjorde. Og det er ofte endnu sværere at forstå for familiens ældre.
Så jeg forstår dig så godt. Men du kan ikke gøre noget ved det, for din datter er voksen og et frit menneske. Du må vænne dig til, at det er hendes indstilling – men ingen kan jo tvinge dig til at rette dig efter det?
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold