Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg vil være sammen med en anden kvinde

3. juli 2021 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Helene på 48 har en drøm om at være sammen med en anden kvinde, men hun er bange for, at hun måske ikke kan gennemføre det, når det kommer til stykket. Og måske også synes det er ulækkert. Læs sex- og samlivsekspertens råd til hende her.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg er en kvinde på 48 år, der er single. Jeg har altid opfattet mig selv som åben og nysgerrig hvad angår sex, og jeg har eksperimenteret med nogle forskellige ting i nogle af mine tidligere forhold. Jeg betragter mig som heteroseksuel, men én af de ting, som jeg i mange år har spekuleret over at prøve, er at være sammen med en anden kvinde.

Jeg tænder mest på mænd – jeg synes de er smukke, deres kroppe er dejlige og jeg nyder at være sammen med dem seksuelt. Men jeg har også en idé om, at det ville være dejligt at være sammen med en kvinde. Jeg forestiller mig, at fordi jeg selv er kvinde, så ville jeg intuitivt vide, hvad en anden kvinde tænder på, og det ville være spændende at prøve af.

Men samtidig er tanken om at stikke mit hoved ned til hendes kønsdele mig lidt frastødende. Jeg har jo selv en vagina, og betragter den som en naturlig del af min krop og seksualitet, men jeg kan næsten ikke forestille mig at skulle være i nærkontakt med en anden af slagsen. Tænk hvis den lugter eller jeg synes den er grim. Det spænder jo lidt ben for min fantasi om at være sammen med en anden kvinde. Skal jeg bare lade det være ved drømmen?
Hilsen Helene

 

Kære Helene
Mange mennesker har fantasier om at være sammen med en fra sit eget køn, uden at det behøver betyde, at de så ikke er heteroseksuelle. Men det er vel egentlig heller ikke så vigtigt, hvilken seksuel orientering man har, hvis lysten er der. Som du selv skriver, så mener du, at du måske ville opleve en naturlighed sammen med en anden kvinde, som du ikke finder sammen med en mand, og det kan sagtens være sådan, da du jo selv er kvinde og ved, hvordan du gerne vil røres ved. Men der er lige den hage ved det, at du rent fysisk ikke tænder specielt meget på kvindens kønsdele, og det besværliggør jo det hele en del.

For mig lyder det som om, at det mere er en mental fantasi, mere end det er noget kropsligt, men derfor kan du jo godt give det et forsøg. Der er mange sider på nettet og lign., hvor du kan søge efter en kvindelig elsker, og her kan du jo så præcisere i dine søgekriterier, hvad du er på udkig efter. Og også gøre opmærksom på, at du er novice inden for dette område og nok ikke kan tilbyde ”hele pakken” ved et møde. Men det kan jo være, at hvis du finder en kvinde, at du så bliver så nysgerrig og/eller tændt, at du slet ikke kan lade være med at bevæge dig sydpå undervejs, når I er sammen.

I kan jo starte med at kysse, kramme og kærtegne hinanden – med eller uden tøj på – og så se, hvad der sker undervejs. I kunne også tage et bad sammen, før I kaster jer ud i nær kropskontakt med hinanden, hvis det er lugten, du er bange for, vil afskrække dig. Men tænk lige over det en gang til: Du synes da (forhåbentlig) ikke selv, du lugter dårligt, vel? Jeg synes bare du skal kaste dig ud i det, og se, hvad det fører med sig, og så må du mærke efter, hvor langt du vil gå, når du er i situationen. Held og lykke med det.
De bedste hilsener Helle 

Læs også: Jeg har komplekser over min krop

Sponsoreret indhold