Mimi - Kærligt talt

Jeg føler mig afvist

18. august 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Lottes søster blev alenemor som helt ung, og Lotte hjalp hende og fungerede næsten som en ekstra mor for børnene. Nu har søsteren fået en efternøler med sin nye mand, og denne gang er der ikke plads til Lotte. Hun føler sig udelukket af familien, men Mimi opfordrer hende til at se helt anderledes på sine muligheder.
kvinde barn

Hej Mimi

Min lillesøster fik to børn, da hun var meget ung. Hun var alene med dem, og da jeg ikke selv har børn, hjalp jeg hende meget og blev nærmest som en ekstra mor for dem. De har boet hos mig i perioder, og i dag, hvor de begge er teenagere, står vi hinanden nær.

Nu har min søster mødt en ny mand, og de har fået en lille efternøler. Jeg havde håbet, at jeg igen kunne hjælpe familien, og at jeg kunne få et lige så tæt forhold til den lille som til de to store. Men det må jeg ikke.

Min søster afviser tit at få besøg af mig, og hun har sjældent tid til, at vi går tur sammen med barnevognen. Jeg tror, det er hendes nye mand, der ikke vil have det, men jeg føler mig afvist og udelukket af familien.

- Hilsen Lotte

Kære Lotte

Jamen, søde ven. Du skal se det som noget positivt, at din søster nu har en mand, og at den lille har en kærlig far, der vil tage del i hans eller hendes opvækst.

Hvis jeg var dig, ville jeg koncentrere mig 100 procent om de to store børn, som altid har stået dig nær. De kan sagtens føle et behov for at blive set og elsket, når deres mor har travlt med den lille.

Det er ikke altid nemt at skulle dele opmærksomheden med en efternøler. Du har en kæmpe opgave, nu som før.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold