Mimi - Kærligt talt

Jeg har mødt en yngre mand

24. februar 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Marianne har fundet en mand, der er 15 år yngre end hende, og det skaber sladder i den lille by, hun bor i. Hun ville ønske, hun kunne være ligeglad, men det er svært. Læs Mimis råd her ...
Ældre kvinde yngre mand

Hej Mimi

Jeg er en kvinde på 52 år, der bor i en meget lille by. Jeg er opvokset her, flyttede for mange år siden, men er nu vendt tilbage.

I begyndelsen var det hyggeligt, men efter at jeg har mødt min nye kæreste, har det ændret sig. Det er nemlig sådan, at han er 15 år yngre end mig, og det er åbenbart noget, man sladrer om her i byen.

Jeg vil gerne kunne holde i hånd

Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være så mærkeligt. Hvis det havde været den omvendte situation – nemlig at en mand i min alder havde mødt en yngre kvinde, ville det sikkert ikke have nogen betydning.


Jeg kan fornemme, at der bliver hvisket bag min ryg, og det er ubehageligt. Efter min mening skulle folk tage at passe sig selv, og jeg ville ønske, jeg kunne være ligeglad – jeg vil gerne kunne holde min kæreste i hånden, når vi er ude at gå sammen, men det har jeg ikke lyst til.

Det er irriterende, og egentlig ville jeg jo bare gerne have lov til at være glad og nyforelsket, men det er svært. Hvad mener du?

- Med venlig hilsen Marianne

Kære Marianne

Jeg mener, at du må tage dig sammen. Du er glad og forelsket, og det skal du nyde. Helt ærligt, hvad i alverden kommer andres reaktioner dig og din kæreste ved?
Jeg bor selv i et lille samfund, hvor der fortælles mange historier, og det må man tage med. For det meste elsker jeg også selv at høre dem … og måske fortælle en enkelt videre!

Og en ting til: Det er synd for din kæreste, at du ikke er mere modig og tør stå ved ham. Det kan du ikke være bekendt. Han kan komme til at tvivle på, om han er den rigtige for dig. Så kære ven, spring ud i foråret og blæs de småsnakkende et stykke. Det er kun i begyndesen, at den historie er interessant. Snart kommer der en ny...

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold