Mimi - Kærligt talt

Jeg så min far med en anden kvinde

21. april 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Emma så tilfældigt sin far sidde på en bænk og tale meget fortroligt med en fremmed kvinde. Hun er bange for, at faren er utro, men hun ved ikke rigtig, om hun skal fortælle sin mor om kvinden. Læs Mimis råd her.
-

Hej Mimi

Jeg er en pige på 16 år, der bor sammen med min mor, far og lillebror. Mine forældre virker, som om de godt kan lide hinanden, og de skændes ikke særlig meget. Men forleden så jeg noget.

Jeg skulle mødes med et par venner inde i byen, og pludselig fik jeg øje på min far sammen med en fremmed kvinde. De sad på en bænk og snakkede og så ud, som om de havde det hyggeligt. De så ikke mig, men jeg holdt øje med dem. Da de rejste sig, krammede de. De kyssede ikke.

Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvem den kvinde var, og hvorfor min far mødtes med hende. Hvad skal jeg gøre? Skal jeg sige det til mig far? Eller fortælle min mor det?

- Kærlig hilsen Emma

Kære Emma

Jeg synes, du skal gå til din far og spørge direkte, hvem han mødtes med forleden. Trods corona er der mange omgangsformer, og det kan sagtens være en god kollega, som har søgt råd, eller en hyggelig kollegasnak, der endte med et venskabeligt kram.

Under alle omstændigheder synes jeg, du skal høre din far først. Der er ingen grund til at bekymre din mor, før du kender hans forklaring. Til gengæld skal du gå til din mor, hvis hans svar virker underligt. Der er ikke noget værre end hemmelighedskræmmeri, og du skal i hvert fald ikke ende midt i en mulig konflikt mellem dine forældre. Så gå til den og kræv en forklaring.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen kærligt talt


Sponsoreret indhold