Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: I sikre hænder

12. juni 2019 af: Mimi Jakobsen
Foto: Panthermedia.
Kvindens mor drikker en del alkohol, og det har hun altid gjort. Men nu har datteren fået en søn og tør ikke at overlade ham til sin mor, når hun drikker. Læs her, hvad Mimi mener om den sag.
Familie med alkoholmisbrug spiser middag

Kære Mimi

Jeg er en kvinde på 32 år, der er i et godt og stabilt forhold, og vi har en søn på knap 2 år. Min mor har altid haft alkoholproblemer, men det er aldrig noget, vi har talt om i familien, og min far har aldrig prøvet at hjælpe min mor med det. Når vi ses, lader vi alle sammen, som om det hele er i den skønneste orden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mine forældre kommer ofte på besøg for at se deres barnebarn, men jeg tør ikke lade min mor være alene med vores søn, for jeg ved ikke, om hun kan tage vare på ham, når hun har drukket. Det gør det lidt problematisk at have dem på besøg så tit. Og egentlig synes jeg også, hun skulle tage at gøre noget ved sit misbrug. Hvad tænker du om det her?

Hilsen Dorthe G.

Hej Dorthe

Jeg synes, du skal tale med din mor om, at hun skal holde sig pinligt ædru, hvis hun er sammen med din søn. Du kan nok ikke blande dig i, hvor meget hun drikker i øvrigt, men i forholdet til et lille barn er der ingen tvivl. Jeg har en god bekendt, der også kan lide et glas, men hun er totalt ædru, når hun passer sit barnebarn, og det må man selvfølgelig forlange.

Læs også: Mimis brevkasse: Ulykkelig teenager

Så tal åbent om det, lad være med at formane for meget, men stil det klare krav om, at der er nul sprut i forbindelse med besøg. Måske kan det blive begyndelsen til, at din mor i det hele taget for gjort noget ved sit alkoholproblem.

Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold