Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Jeg vil ændre mit liv

22. august 2018 af Mimi Jakobsen, foto Panthermedia
Mimi har fået et spørgsmål fra en læser, der vil ændre sit liv fra at leve usundt med cigaretter, inaktivitet og overvægt. Og det vil hun gøre for sin datters skyld. Men hvordan? Læs Mimis svar her!

Kære Mimi

Jeg har brug for hjælp til at ændre mit liv. Jeg ved, at jeg lever usundt, for jeg ryger hver dag og motionerer sjældent og vejer 20 kilo for meget. Jeg har været arbejdsløs i næsten et år, og det føles skidt. Jeg har altid nydt et glas vin, men på det sidste har jeg drukket mere, måske tre-fire gange om ugen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg er alene med en datter på 9 år, som bor hos mig. Både for hendes og for min egen skyld vil jeg forsøge at ændre mit liv, for jeg vil ikke svigte min datter ved at spilde mit liv og dø før tid.

Men det er svært for mig at komme i gang. Hvor skal jeg begynde? Jeg har ikke så mange penge, så det må ikke være for dyrt.

Hilsen Tulle

LÆS OGSÅ: Mimis brevkasse: Min datter bliver skubbet ud

Kære Tulle

Hvor er du sej. Din datter kan være meget stolt af sin mor. Jeg er selv ryger, og derfor kan det lyde forkert, når jeg siger, at det er det, du først skal holde op med. Men du skriver, at du ikke har ret mange penge, og røg er som bekendt ikke gratis. Måske kan du herved få lidt mere til rådighed, som du kan bruge med din datter.

Er det en mulighed, at I begynder at gå/cykle eller løbe sammen? Det kunne måske ovenikøbet være hyggeligt og koster ingenting.

Men gør det sammen med din datter, så er det nemmere at komme af sted og ikke finde en god undskyldning for at springe over. Tro mig, jeg taler af bitter erfaring

Held og lykke med det hele.

Kærligt talt – Mimi

Sponsoreret indhold