Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Min datter er ved at brænde ud

22. maj 2019 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
En bekymret mor kan fornemme på sin datter, at det hele er ved at blive lidt for meget. Mimi Jakobsen giver her sit bud på, hvordan hun bedst kan hjælpe hende.

Kære Mimi

Min datter er ved at brænde ud, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hun er skilt fra sin eksmand, og de har sammen en datter på 12 år. Pigen bor mest hos sin far, men vil gerne bo mere hos sin mor. Det har min datter indtil videre sagt nej til, fordi hun ikke kan overskue det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Mimis brevkasse: Han hakker på min kæreste

Hun er enormt stresset på arbejdet, og hendes økonomi er presset. Samtidig lider hun af astma og er en smule overvægtig. Jeg synes, jeg kan fornemme på hende, at det hele er ved at blive lidt for meget. Er der noget, jeg kan gøre for hende?

Hilsen En bekymret mor

Kære Bekymrede mor

Jeg tror, det kunne være en god idé, at du og din datter satte jer sammen og fik skrevet de forskellige problemer ned. Derefter skal I gennemgå dem ét ad gangen og forsøge at finde løsninger. Hvis I ikke tager det punkt for punkt, kan den samlede byrde ofte virke helt uoverskuelig. Og så ryger man ned I et hul, hvor man ikke får løst noget som helst.

Se også: Træt af de mange familiefester

Kan din datter finde sig et andet job? Få en billigere hverdag, for eksempel i en billigere bolig? Kunne du som mormor arrangere nogle gode stunder for dit barnebarn enten alene eller med din datter? Eller på anden vis aflaste hende?

Din datters astma skal behandles korrekt. Sørger lægen for det? Hvis hun kun er en smule overvægtig, ville jeg ikke bekymre mig så meget om det lige nu. Din datter mangler først og fremmest overblik, løsninger og energi. Det kan du hjælpe med.

Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold