Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Min kæreste vil ændre på mig

27. marts 2019 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Randi elsker sin kæreste, men samtidig får han hende til at føle sig forkert. Mimi Jakobsen opmuntrer til handling.

Kære Mimi

Jeg mødte en mand for snart et års tid siden, og jeg er meget forelsket i ham. Jeg har tidligere haft svært ved at binde mig, men denne gang er det helt anderledes, og jeg føler mig heldig ved at have mødt ham.

Men samtidig føler jeg, at jeg ikke kan gøre noget rigtigt over for ham. Tidligere var jeg en glad og selvsikker person, men nu føler jeg mig dum og uduelig. Han kritiserer tit min frisure, mit tøj, mine venner, mit arbejde og så videre. Han får det til at lyde, som om jeg er forkert på så mange områder, og det gør mig ked af det. Alligevel elsker jeg ham højt. Tror du, jeg kan gøre noget ved det?

Kærlig hilsen Randi

Se også: Mimis brevkasse: Min mor er gået i stå

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Randi

JA, og det skal du gøre noget ved, for det er en virkelig dårlig start på et forhold. Jeg har selv oplevet det samme, og bagefter tænkte jeg, at manden nok havde mindreværdskomplekser og skulle hævde sig ved at nedgøre mig.

Siger du ikke fra, vil du miste din selvforståelse og selvrespekt. Og vent bare, det bliver kun værre endnu, hvis du lader ham slippe godt fra det.

Du skal være stolt af dig selv, og det skal din nye kæreste også. Begynd med det samme at sætte ham stolen for døren, og hvis det ikke hjælper, er der kun EN vej: UD af klappen, før han får ødelagt dit liv.

Forstår han det ikke, skal du droppe ham. Du kan sagtens finde en sød mand, der elsker og værdsætter dig.

Kærligt talt Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Giv slip på din datter

Sponsoreret indhold