Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Mors behov for tryghed

24. april 2019 af: Mimi Jakobsen
Foto: Panthermedia.
Mormor er bekymret for sin datter, som sover sammen med sine børn hver nat. For hun mener, at det er usundt for alle parter. Læs her, hvad Mimi mener om den sag.
Mimis brevkasse. Mor sover sammen med sine børn

Mors behov for tryghed

Kære Mimi

Min datter har to søde drenge på 7 og 5 år. Det bekymrer mig dog, at hun sover sammen med dem hver nat. Da de havde børnesenge, sov hun på en sofa ved siden af dem. Nu er sengene større, og nu sover hun hos dem. Samtidig klager hun tit over træthed og siger, at hun ikke sover ordentligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg synes, det er en usund måde at tilbringe sin nat på – både for børnene og for hende.

Er de ikke alt for store til, at hun skal putte med dem på den måde?

Mvh. Bedstemor

Læs også: Mimis brevkasse: Jeg er for følsom

Kære Bedstemor

Jo, jeg synes bestemt også, at børn i den alder skal ligge alene i deres egne senge, og deres mor trænger åbenbart også til bedre nattesøvn.

Men jeg husker også, at jeg sov sammen med min søn, da jeg var enlig mor. Han var dog kun 4 år, men jeg må indrømme, at det ene og alene var et udtryk for ensomhed hos mig, at han sov i min seng. Samt en undskyldning for en al for travl dagligdag, hvor jeg ikke følte, at jeg havde tid nok til ham. Det var med andre ord mere mit eget behov end drengens.

Er det noget, du kan genkende hos din datter? Så er det måske på den måde, du kan hjælpe hende. Har hun et netværk ud over dig? Kan du eller andre på nogen måde aflaste hende, så hun får mere tid og overskud til sine børn i de vågne timer?

Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold