Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Så kollegaens mand med en anden

15. august 2018 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Skal man fortælle kollegaen, at man har set hendes mand med en anden kvinde? Eller skal man bare blande sig udenom? Læs Mimis svar her.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Så kollegaens mand med en anden

For et halvt år siden fik jeg en ny kollega. Hun er lidt yngre end mig, men vi snakker rigtig godt sammen. Hun er meget glad for sin mand, og han er sandelig også en flot og charmerende fyr. Jeg har set ham, fordi han har været her for at hente hende et par gange. Han arbejder som sælger og kører rundt i et større område.

I sidste uge kørte min mand og jeg på min fridag en tur til nabobyen 50 km væk for at spise frokost på en café, hvor min søster serverer. Og dér sad kollegaens mand i et hjørne og flettede fingre med en yngre kvinde. Han så ikke mig.

Min søster kunne fortælle, at hun flere gange har set parret på caféen. Og hun er ikke i tvivl om, at de er kærester.

Hvad skal jeg gøre? Min mand siger, jeg bare skal holde min mund og blande mig udenom.

Men hvis jeg var i kollegaens sted, ville jeg gerne vide, hvis min mand sad og flettede fingre med en fremmed kvinde i nabobyen.

Vægten

Læs også: Mimis brevkasse: Han vil have både mig og elskerinden

Kære vægt

Jeg har været meget i tvivl her.

Selvfølgelig har du ret i, at din kollega har ret til at vide, hvad hendes mand bedriver, men skal det komme fra dig? I taler godt sammen, men du er vel ikke i den forstand nærmeste veninde, vel? Du kan faktisk risikere, at hun bliver vred på dig.

Allerbedst var det, om du kunne sige til hendes mand, at han er ”opdaget”, og at han må fortælle sin kone om det. Men ham kender du jo heller ikke ret godt. Jeg tror som din mand, at du skal tie stille med din viden. Mandens affære kan gå over, hans kone opdager det måske selv, men det skal ikke komme frem fra dig.

Kærligt talt – Mimi

Se også: Sex- og samlivsbrevkassen: Forelsket i en gift mand

Sponsoreret indhold