Mimi - Kærligt talt

Min kæreste er hemmelighedsfuld

10. februar 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Karen er meget forelsket i sin nye kæreste, og de planlægger at flytte sammen. Hun undrer sig dog over, at han ikke ser sin datter og sjældent taler om hende. Mimi deler bekymringen og har en klar opfordring til Karen.
-

Hej Mimi

Jeg er en enlig mor, der har brug for et råd, før jeg flytter sammen med min nye kæreste. Min søn er 4 år, og hans far har aldrig været interesseret i at se sin søn, hvilket vi har måttet acceptere.

Han undviger spørgsmål

Min søn er glad for min kæreste, og det er dejligt. Men han har en datter fra et tidligere forhold, og det undrer mig, at han er så hemmelighedsfuld omkring det. Vi snakker sjældent om hende, og han ser hende aldrig. Når jeg spørger til det, undviger han.


Jeg kan ikke finde ud af, om det er ham eller pigens mor, der ikke vil have, at han ser sit barn. Men det undrer mig, hvis det er ham, for han er sød og kærlig over for min søn og virker indstillet på at have en eller anden form for faderrolle over for ham.

Er det bare mig, der synes, det er lidt underligt, eller burde han have mere kontakt med sin datter?

- Hilsen Karen

Kære Karen

Jeg synes, det er meget bekymrende, at din kæreste er så hemmelighedsfuld. Det tegner ikke godt. Der kan være flere grunde til det manglende samvær, men det lyder mærkeligt. Jeg ville gå ham på klingen, for I bør kunne tale om noget, det er så vigtigt.

Hvorfor gik din kærestes tidligere forhold i stykker? Er det datterens mor, der giver problemer? Hvorfor kan jeres to børn ikke ses?

Jeg skal ikke male fanden på væggen, men jeg ville absolut ikke slå mig til tåls med, at det er hans egen sag. Hans forhold til datteren fortæller en vigtig historie om ham, og han må ud med sproget.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold