fed fisk

Fisk med spidskål

9. november 2021 Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.
Skønt fiskefad med masser af smag. Få opskriften her.
45 min
4 personer
Fisk med spidskål:
500 g sejfilet
400 g spidskål
1 peberfrugt
150 g champignoner
1 bdt. asparges
2½ dl fløde
1 æg
2 spsk. grov sennep
1 tsk. sennepspulver
2 tsk. salt
1 tsk. peber
150 g rejer
100 g revet mozzarella
1 bdt. dild

Fremgangsmåde:

Skær fiskefileterne i 1 cm store tern og snit spidskalen.

Blancher spidskalen i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.

Skær peberfrugten i tern, champignoner og aspargesene i mindre stykker og læg dem i et ildfast fad.

Rør fløde, æg, sennep, sennepspulver, salt og peber sammen og bland spidskalen i.

Fordel fisken over grønsagerne, hæld kalblandingen på og fordel rejerne derpa.

Drys ost over, stil fadet i en 200˚ varm ovn i 25 min. og server med klippet dild.

Sponsoreret indhold