Torsdag, 18. august 2016 - 19:02 - af Kristina Marckmann
Fiskebøffer med kold sauce
Bøffer af laksefilet og sejfilet krydret med persille og hvidløg. Hertil en kold sauce af cremefraiche, rød peber og dild.

4 personer
Ingredienser
1 rød peber
2 skiver toastbrød
300 g laksefilet
400 g sejfilet
1 bdt. persille
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 usprøjtet citron
2 spsk. rasp
1 spsk. rapsolie
1 bdt. dild
1½ dl cremefraiche
Tilbehør
Kogte kartofler og tomatsalat
PRØV OGSÅ: Kartoffelkager med røget laks
Fremgangsmåde
Brænd skindet på peberfrugten sort med en gasbrænder eller under ovnens grill og læg peberfrugten i en plasticpose.
Blend brød, to slags fisk, persille, hvidløg, 1 tsk. salt, ½ tsk. peber, citronsaft og -skal til en jævn fars. Form farsen til bøffer og vend disse i rasp.
Steg bøfferne ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Pil den afkølede peberfrugt fri af skindet, fjern kernerne og blend frugtkødet med dild og cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Servér fiskebøfferne med kogte kartofler og tomatsalat.
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)












Mexicansk pizza
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her


Pizzasnegle
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke - børnene vil elske dem. Se opskriften her


Pizza med italiensk fyld
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her





