Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fisk
  • fed fisk
  • Fiskebøffer med kold sauce

Fiskebøffer med kold sauce

Bøffer af laksefilet og sejfilet krydret med persille og hvidløg. Hertil en kold sauce af cremefraiche, rød peber og dild.

Mail Print

Torsdag, 18. august 2016 - 19:02 - af Kristina Marckmann

PrintPrint

4 personer

Ingredienser

1 rød peber
2 skiver toastbrød
300 g laksefilet
400 g sejfilet
1 bdt. persille
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 usprøjtet citron
2 spsk. rasp
1 spsk. rapsolie
1 bdt. dild
1½ dl cremefraiche

Tilbehør
Kogte kartofler og tomatsalat
 

PRØV OGSÅ: Kartoffelkager med røget laks
 

Fremgangsmåde

Brænd skindet på peberfrugten sort med en gasbrænder eller under ovnens grill og læg peberfrugten i en plasticpose. 
Blend brød, to slags fisk, persille, hvidløg, 1 tsk. salt, ½ tsk. peber, citronsaft og -skal til en jævn fars. Form farsen til bøffer og vend disse i rasp.
Steg bøfferne ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Pil den afkølede peberfrugt fri af skindet, fjern kernerne og blend frugtkødet med dild og cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Servér fiskebøfferne med kogte kartofler og tomatsalat.

11 lækre pizzaer:

11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)

Pizza med mozzarella og chorizopølse - se opskriften her Pizza med mozzarella og chorizopølse - se opskriften her

Lækker pizza

Pizza med mozzarella og chorizopølse - se opskriften her

1 / 12
Pizza med tyk bund og kartofler - se opskriften her Pizza med tyk bund og kartofler - se opskriften her

Deep pan-kartoffelpizza

Pizza med tyk bund og kartofler - se opskriften her

2 / 12
Fuldkornspizza med serranoskinke - se opskriften her Fuldkornspizza med serranoskinke - se opskriften her

Prøv en fuldkornspizza

Fuldkornspizza med serranoskinke - se opskriften her

3 / 12
Lækker og praktisk pizza - også god til picnic. Se opskriften her  Lækker og praktisk pizza - også god til picnic. Se opskriften her 

Lukket pizza med skinke

Lækker og praktisk pizza - også god til picnic. Se opskriften her 

4 / 12
Smart til en travl hverdagsaften - se opskriften her Smart til en travl hverdagsaften - se opskriften her

Lyn-pizza

Smart til en travl hverdagsaften - se opskriften her

5 / 12
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her

Mexicansk pizza

Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her

6 / 12
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke  - børnene vil elske dem. Se opskriften her Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke  - børnene vil elske dem. Se opskriften her

Pizzasnegle

Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke  - børnene vil elske dem. Se opskriften her

7 / 12
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her

Pizza med italiensk fyld

Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her

8 / 12
Super pizza med parmaskinke og meget mere - se opskriften her Super pizza med parmaskinke og meget mere - se opskriften her

Speltpizza med parmaskinke

Super pizza med parmaskinke og meget mere - se opskriften her

9 / 12
Lav en anderledes pizza med laks - se opskriften her Lav en anderledes pizza med laks - se opskriften her

Himmelsk pizza

Lav en anderledes pizza med laks - se opskriften her

10 / 12
Pizza med parmaskinke, peberfrugt, ananas og meget mere - se opskriften her
Pizza med parmaskinke, peberfrugt, ananas og meget mere - se opskriften her

Pizza variable

Pizza med parmaskinke, peberfrugt, ananas og meget mere - se opskriften her

11 / 12

Relaterede artikler

Sund kost: Derfor skal du spise løs af frosne grøntsager

Annonce

5 myter om færdigretter

Tarteletter med skinke, asparges og gulerod

Røde koteletter og salat med perlebyg

Røde koteletter og salat med perlebyg

Nyeste artikler

  • Sådan klarer du kulden
  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse

Relaterede Artikler

En læser fortæller: Jeg elsker mormormad

Derfor putter vi færdigretter og ikke økologi i kurven

Julie laver stegt flæsk med et twist

Glaserede nakkekoteletter med grønsagssauté

Læs mere om

  • aftensmad
  • fiskefrikadeller

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Sund kost: Derfor skal du spise løs af frosne grøntsager

Annonce

5 myter om færdigretter

Tarteletter med skinke, asparges og gulerod

Røde koteletter og salat med perlebyg

En læser fortæller: Jeg elsker mormormad

Mest læste

  • Lakseroulade med dildcreme
  • Æggewrap med laks og hytteost
  • Laks i folie
  • Røræg med røget laks
  • Laks i kokosmælk

Seneste nyt

  • Sådan klarer du kulden
  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse
  • Vær vågen: Katte skjuler smerte og sygdom
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00