Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fisk
  • fed fisk
  • Hvide kryddersild

Hvide kryddersild

Fisk er så sundt og smager skønt, men det kan være svært at spise nok - prøv disse lækre kryddersild til frokost

Mail Print

Fredag d. 22. marts 2013 - af Kim Gravenhorst/Foto: Jacob Ljørring

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

4-6 personer

Ingredienser til hvide kryddersild
4 hvide sildefileter
1 rødløg
1 gulerod
2½ dl eddike
100 g rørsukker
1 spsk. korianderfrø
20 sorte peberkorn
6 kardemommekapsler
1 stjerneanis

PRØV OGSÅ: Æg med sild og fiskesennep

Sådan gør du
Skær løget i både og guleroden i tynde skiver. Kom eddiken i en gryde sammen med løg, gulerod,sukker og krydderier og lad det koge op. Lad lagen køle af og hæld den over sildefileterne. Lad disse marinere i lagen i et par dage inden servering.

PRØV OGSÅ: Filokurv til påskefrokosten

Relaterede Artikler

Sund mad: Undgå at tabe dig for meget

5 ting der sker i kroppen, når du spiser bær

Glykæmisk indeks: Tjek madens sukker

Brug det hele: Pastinak

Læs mere om

  • fedtfattige opskrifter
  • påske
  • sund mad

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Avocado gavner dit hjerte

Det virker: Kollagen til huden

Fødevarer der sænker dit kolesterol

Sund morgenmad: Nyd bare dit æg

Sund mad: Undgå at tabe dig for meget

Mest læste

  • Lakseroulade med dildcreme
  • Æggewrap med laks og hytteost
  • Laks i folie
  • Røræg med røget laks
  • Laks i kokosmælk

Seneste nyt

  • Uelsket - del 2:4
  • Min mand forsvandt sporløst
  • Brev til Mimi: Morfar skal kende sandheden
  • Malin sprang fra brand på 4. sal: Daniel greb mig
  • Dobbeltmordet på jysk campingplads: Han dræbte sin elskerinde og søn 
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00