Karbonade af laks

Karbonade på en ny måde - med fisk

Det skal du bruge:

650 g hakket laksekød
2 spsk. hakkede kapers
2 spsk. finthakket
skalotteløg
1 tsk. dijonsennep
½ finthakket
rød peberfrugt
75 g fedtstof

Spaghetti kødsovs

Sauce:
½ løg
½ rød peber
50 g fedtstof
20 g mel
2 dl bouillon
3 dl piskefløde
salt og peber
10 madagaskarpeberkorn
2 tsk. dijonsennep

Nudelsalat

Tilbehør:
300 g pasta
300 g broccoli
Pynt: Basilikum

Sådan gør du:
Rør alle delene i en skål, form farsen til 4 karbonader og steg dem gyldne i fedtstoffet.
Sauce: Løg og rød peber hakkes fi nt og sauteres i fedtstoffet. Melet røres i. Bouillon, let knuste peberkorn, sennep og fløde tilsættes, og saucen koges igennem. Smages til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og anret den sammen med kogt broccoli, karbonader og sauce.