Opskrifter
Karbonade af laks
Tirsdag, 17. marts 2009Af Kim Gravenhorst. Foto: Marianne Bjerre.
Karbonade, på en ny måde, med fisk.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/media/b88a20febb954e7f9b9441a8b3f16449.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
45 min
Karbonade af laks:
650 g hakket laksekød
2 spsk. hakkede kapers
2 spsk. finthakket
Skalotteløg
1 tsk. dijonsennep
½ finthakket
Rød peberfrugt
75 g fedtstof
Sauce:
½ løg
½ rød peber
50 g fedtstof
20 g mel
2 dl bouillon
3 dl piskefløde
Salt og peber
10 madagaskarpeberkorn
2 tsk. dijonsennep
Tilbehør:
300 g pasta
300 g broccoli
Pynt: Basilikum