fed fisk

Lækker karrysalat til sild

6. december 2012 Af Lone Landmand.
Til julefrokostbordet hører sild og karrysalat. Denne opskrift vil du vende tilbage til år efter år, for den er nem at lave og langt fra de ligegyldige udgaver man kan købe. Opskriften rækker til 7-8 personner.
7 personer
Karrysalat:
1 lille æble - gerne cox orange
3 hårdkogte æg
7 små cornichoner
1 lille rødløg
2 dl mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 38 %
1½ tsk. karry
½ tsk. dijonsennep
½ tsk. groft salt
¼ tsk. friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Del æblet i kvarter, fjern kernehuset og snit æblet i små fine tern. Skær de hårdkogte æg, cornichonerne og rødløget i meget fine tern.

Bland mayonnaise, cremefraiche, karry, dijonsennep, salt og peber og vend de snittede sager i dressingen.

Lad din karrysalat trække i nogle timer i køleskabet - eller endnu bedre: til næste dag.

Salaten holder sig fint i en uges tid, men forsvinder sikkert længe inden.

Sponsoreret indhold