mager fisk
Karrysuppe med torskespid
1. november 2016 Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.
Dejlig karrysuppe med pastinak og gulerødder. Hertil træspid med torskestykker, rejer og citronskiver.

3 personer
Karrysuppe med torskespid:
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
1 pastinak i tern
2 gulerødder i tern
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grøntsags- eller kyllingebouillon
1 dåse kokosmælk
200 g torskefilet
150 g tigerrejer
1 citron
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Hak hvidløgsfeddene og chilien groft og svits begge dele i olien. Tilsæt pastinak, gulerødder og karrypasta og lad det svitse med i 2 min.
Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min.
Skær torskekødet i små tern.
Skyl tigerrejerne og skær citronen i skiver.
Sæt fiskestykker, rejer og citronskiver på seks spid.

Læs også