Tirsdag, 1. november 2016 - 19:03 - af Kristina Marckmann
Karrysuppe med torskespid
Dejlig karrysuppe med pastinak og gulerødder. Hertil træspid med torskestykker, rejer og citronskiver.

3 personer
Ingredienser
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
1 pastinak i tern
2 gulerødder i tern
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grøntsags- eller kyllingebouillon
1 dåse kokosmælk
200 g torskefilet
150 g tigerrejer
1 citron
Salt og peber
PRØV OGSÅ: Ovndampet rødspætte i tomatsuppe
Fremgangsmåde
Hak hvidløgsfeddene og chilien groft og svits begge dele i olien. Tilsæt pastinak, gulerødder og karrypasta og lad det svitse med i 2 min.
Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min.
Skær torskekødet i små tern. Skyl tigerrejerne og skær citronen i skiver. Sæt fiskestykker, rejer og citronskiver på seks spid.
Andre dejlige supper:
Dejlige supper




Tomatsuppe med basilikum
Lækker hjemmelavet suppe - pynt den med basilikum og lidt fløde
Se opskriften her






Jordskokkesuppe
Uhm! Superlækker suppe, der både kan serveres som forret og hovedret
Se opskriften her






















Blomkålssuppe og ostebrød
Blomkålssuppen er nem at lave og ovenikøbet en ret billig spise
Se opskriften her






Peberfrugtsuppe
Peberfrugters sødme og ikke mindst deres fantastiske farve gør dem i den grad egnede til saucer eller som i denne opskrift til supper
Se opskriften her






Kartoffel-porre-suppe
Rigtig god efterårsmad til små penge. Nærer og mætter godt!
Se opskriften her



