Regnbueørred og kartoffelsalat

Fisk på grillen

Det skal du bruge:
4 regnbueørreder (optø natten før i køleskabet),
salt, peber,
1 pk parmaskinke i skiver,
olivenolie.

Kartoffelsalat:
1 kg kartofler,
250 g cherrytomater,
50 g rucola.
Dressing:
250 g cremefraiche 18 %,
ca. 1½ dl mayonnaise,
salt, peber.

Sådan gør du:
Tænd grillen.

Kartofl er: Vask eller skrub kartofl erne rene. Kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og afkøl kartoflerne.

Skær tomaterne i halve. Skyl rucola, dup det tørt og hak groft.

Rør dressingen sammen. Smag til med salt og peber.

Vend med kartofler, der forinden er skåret i kvarter. Vend derefter tomater og rucola i.

Rens regnbueørred. Drys indvendig med salt og peber. Vikl skinke omkring fisken. Pensl med lidt olie. Grilles 6-8 min. på hver side.

Tilberedningstid: Ca. 50 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.