Opskrifter
Røræg med ristet tun
Tirsdag, 1. oktober 2013Af Kim Gravenhorst. Foto: Jacob Ljørring.
Lækker opskrift, der kan bruges både som frokost- og hovedret. Den ristede tun er krydret med hvidløg og chili, og hele retten er pyntet med hakket dild.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/media/websites/udeoghjemme-dot-dk/website2/2013/september/39/fagredaktion/slankemad/slankeklubben-roeraeg-med-tun/39-roeraeg-med-tun-362x260.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
11 min
1 personer
Røræg med ristet tun:
½ dåse tun i vand
2 æg
Salt
1 spsk. rapsolie
1 hakket fed hvidløg
Lidt finthakket chili
1 lille hakket tomat
1 spsk. hakket dild
1 skive groft brød
Evt. lidt salat til pynt