Fisk med spidskål

Skønt fiskefad med masser af smag. Få opskriften her.

Forårsfisk med spidskål

Skønt fiskefad med masser af smag.

Opskriften er beregnet til 4 personer

Ingredienser - Fisk med spidskål

500 g sejfilet

400 g spidskål

1 peberfrugt

150 g champignoner

1 bdt. asparges

2½ dl fløde

1 æg

2 spsk. grov sennep

1 tsk. sennepspulver

2 tsk. salt

1 tsk. peber

150 g rejer

100 g revet mozzarella

1 bdt dild

Fremgangsmåde - Fisk med spidskål

Skær fiskefileterne i 1 cm store tern og snit spidskalen.

Blancher spidskalen i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.

Skær peberfrugten i tern, champignoner og aspargesene i mindre stykker og læg dem i et ildfast fad.

Rør fløde, æg, sennep, sennepspulver, salt og peber sammen og bland spidskalen i.

Fordel fisken over grønsagerne, hæld kalblandingen på og fordel rejerne derpa.

Drys ost over, stil fadet i en 200˚ varm ovn i 25 min. og server med klippet dild.