Opskrifter

Tarteletter med to slags fyld

Tirsdag, 30. december 2014Af Lone Landmand. Foto: Søren Kvist.
Tarteletterne her er fyldt dels med svampe og bagte skalotteløg, dels med torsk og jordskokker. Utraditionelt fyld og meget velsmagende. Her får du to bud på fyld til tarteletterne.
1 t og 10 min
Tarteletter med svampe og bagte skalotteløg:
12 skalotteløg
500 g svampe
2 spsk. smør
1 spsk. olie
Evt. 1 spsk. whisky eller cognac
1 finthakket fed hvidløg
1 potte timian
2½ dl piskefløde
1 spsk. finthakket porretop
Tarteletter med torsk, jordskokker og sennep:
200 g jordskokker
400 g torskefilet
Salt og peber
1 løg
1 spsk. smør
1 tsk. dijonsennep
2 dl æblecider eller hvidvin
1 bundt dild
½ tsk. friskrevet muskatnød
4 dl sødmælk
Lidt maizena udrørt i koldt vand
1 buket dild til anretning