æg
Æggesandwich med ærtecreme
30. juli Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Ønsker du en nem aftensmad? Så er en velsmagende æggesandwich med ærtecreme et godt valg.

4 personer
Æggesandwich med ærtecreme:
4 æg
3 dl hytteost
4 spsk. mayonnaise
1 tsk. citronsaft
2 tsk. karry
Salt og peber
200 g friskbælgede ærter
Til servering:
4 sandwichboller eller -brød
1 agurk
1 bakke karse
Fremgangsmåde:
Kog æggene i 10 minutter. Afkøl dem, og skær dem i små tern.
Rør hytteost med mayonnaise, og smag til med citronsaft, karry, salt og peber.
Bland ærter og æggetern i uden at røre for voldsomt i salaten.
Servering: Lun evt. brødet.
Halvér agurken, og skær den i tynde skiver på langs.
Anret æggesalaten og agurkeskiverne i brødet, og pynt med karse.

Læs også