Kalkun i karry

Lækker middag fra Slankeklubben

Foto: Mannerup/Kate's Joint

(4 portioner)

Det skal du bruge
400 g kalkunbryst
2 løg
1 rød peberfrugt
4 tsk. rapsolie
4 tsk. stødt karry
3½ dl hønsebouillon
2 spsk. maizenamel
1 dl kokosmælk light
150 g sukkerærter
150 g mini-majs
150 g bønnespirer
Salt og peber

Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!


Energi pr. portion

  • 273 kcal /1142 kJ
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 17 g
  • Protein 26 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du
Skær kalkunkødet i strimler, hak løgene og skær peberfrugten i tern. Varm olien op i en slip let-wok eller en stegegryde og svits karryen heri. Tilsæt kalkunstrimler, løg og peberfrugt og lad det stege i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt derpå hønsebouillon og lad retten simre i 10-15 min. Udrør maizenamelet i kokosmælken, jævn retten med blandingen og lad den koge i 2-3 min. Tilsæt derefter sukkerærter, mini-majs og bønnespirer og smag til med salt og peber. Varm retten godt igennem.

Serveringsforslag: Kan fx serveres med løse, brune ris, rosiner, ananastern og mangochutney.

Lav også sigtebrød

FÅ KARRYSMAGEN FREM:
Når du skal stege i karry, så husk som det første at "brænde den af" i fedtstoffet, inden du tilsætter andre ingredienser. Det fremhæver dens smag væsentligt. Skal karryen i en sauce eller dressing, så kan karrysmagen også forstærkes, hvis du tilsætter en smule ketchup