Kylling paneret med cornflakes

Kylling paneret med cornflakes giver en dejlig skorpe. Her er retten serveret med en lækker salsa af mango og avocado.

Ingredienser til kylling paneret med cornflakes

4 personer

Kylling paneret med cornflakes
2 spsk. olivenolie
200 g cornflakes
1 dl sesamfrø
Salt og peber
1 æg
2 tsk. worcestersauce
2 tsk. honningsennep
4 kyllingefileter
2 lime skåret i både

Salsa
2 avocadoer
1 mango
1 lime
2 spsk. olivenolie
Salt
1 nip tørrede chiliflager

Tilbehør
Grøn salat
Brød
 


 

Alternativ til kylling paneret med cornflakes: Cajun-kylling
 

Fremgangsmåde til kylling paneret med cornflakes

Kylling paneret med cornflakes: Smør et ovnfast fad. Knus cornflakesene let og bland dem med sesamfrø, salt og peber. Pisk ægget sammen med worcestersauce og honningsennep. Vend kyllingefileterne i æggemassen og dernæst i cornflakesdrysset. Læg dem i fadet og steg dem i ovnen ved 200º i ca. 35 min. 


Salsa: Pil og udsten avocadoerne og mangoen. Skær frugtkødet i smalle skiver og dryp dem med en blanding af limesaft og olivenolie. Drys salt og chiliflager over. Servér salsaen til kyllingen sammen med grøn salat og brød.