kylling
Kylling paneret med cornflakes
15. juli 2017 Af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger.
Kylling paneret med cornflakes giver en dejlig skorpe. Her er retten serveret med en lækker salsa af mango og avocado.

4 personer
Kylling paneret med cornflakes:
2 spsk. olivenolie
200 g cornflakes
1 dl sesamfrø
Salt og peber
1 æg
2 tsk. worcestersauce
2 tsk. honningsennep
4 kyllingefileter
2 lime skåret i både
Salsa:
2 avocadoer
1 mango
1 lime
2 spsk. olivenolie
Salt
1 nip tørrede chiliflager
Tilbehør:
Grøn salat
Brød
Fremgangsmåde:
Kylling paneret med cornflakes:
Smør et ovnfast fad.
Knus cornflakesene let og bland dem med sesamfrø, salt og peber.
Pisk ægget sammen med worcestersauce og honningsennep.
Vend kyllingefileterne i æggemassen og dernæst i cornflakesdrysset.
Læg dem i fadet og steg dem i ovnen ved 200º i ca. 35 min.

Læs også
Paneret kylling og spaghetti
Salsa:
Pil og udsten avocadoerne og mangoen.
Skær frugtkødet i smalle skiver og dryp dem med en blanding af limesaft og olivenolie.
Drys salt og chiliflager over.
Servér salsaen til kyllingen sammen med grøn salat og brød.

Læs også