kylling

Kylling paneret med cornflakes

15. juli 2017 Af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger.
Kylling paneret med cornflakes giver en dejlig skorpe. Her er retten serveret med en lækker salsa af mango og avocado.
4 personer
Kylling paneret med cornflakes:
2 spsk. olivenolie
200 g cornflakes
1 dl sesamfrø
Salt og peber
1 æg
2 tsk. worcestersauce
2 tsk. honningsennep
4 kyllingefileter
2 lime skåret i både
Salsa:
2 avocadoer
1 mango
1 lime
2 spsk. olivenolie
Salt
1 nip tørrede chiliflager
Tilbehør:
Grøn salat
Brød

Fremgangsmåde:

Kylling paneret med cornflakes:

Smør et ovnfast fad.

Knus cornflakesene let og bland dem med sesamfrø, salt og peber.

Pisk ægget sammen med worcestersauce og honningsennep.

Vend kyllingefileterne i æggemassen og dernæst i cornflakesdrysset.

Læg dem i fadet og steg dem i ovnen ved 200º i ca. 35 min.

Salsa:

Pil og udsten avocadoerne og mangoen.

Skær frugtkødet i smalle skiver og dryp dem med en blanding af limesaft og olivenolie.

Drys salt og chiliflager over.

Servér salsaen til kyllingen sammen med grøn salat og brød.

Sponsoreret indhold