kylling

Pasta med gedeost

2. april Af Line Holt Nielsen. Foto: Maria Fabricius Tegner.
Her får du opskriften på en nem og velsmagende pastaret med gedeost og broccoli. Opskriften er til 2 personer.
2 personer
Pasta med gedeost:
200 g spaghetti
½ broccoli
Olivenolie til stegning
1 håndfuld ramsløgsblade eller 2 fed hvidløg
150 g shiitake­svampe eller andre svampe
2 forårsløg
225 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
100 g frisk gedeost
2 spsk. mælk
1 æg

Fremgangsmåde:

Kog spaghetti efter pakkens anvisning.

Del broccoli i mindre buketter. Steg dem i en gryde i olivenolie sammen med fintsnittet ramsløg eller presset hvidløg i et par minutter.

Tilsæt svampe og forårsløg, skåret i mindre stykker, og sautér i 5-6 minutter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tag grøntsagerne op af gryden.

Skær kylling i mundrette bider, og brun dem ved høj varme. Krydr med salt og peber, skru ned for varmen, og steg videre et par minutter.

Vend grøntsagerne til­­bage i gryden sammen med afdryppet spaghetti.

Mos eller blend gedeost, mælk og æg, til konsistensen er lind.

Vend det hurtigt i gryden, og tag den fra varmen, når det hele er blandet rundt.

Servér retten rygende varm.

Sponsoreret indhold