Opskrifter
Citronmazarin med frosting
Torsdag, 29. februar 2024Af Camilla Biesbjerg Markussen. Foto: Columbus Leth
Hvad siger du til en lækker og syrlig kage? Her får den klassiske mazarin selskab af både citronfrosting og knasende pistacienødder.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/2024-02-29/uge-07-2020-dessert.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
6 personer
Mazarindej
100 g blødt smør + lidt til formen
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg
1 usprøjtet citron
50 g hvedemel
1 knsp. salt
En lille springform, ca. 18 cm i diameter
Citronfrosting
50 g blødt smør
75 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
200 g flødeost naturel
½ usprøjtet citron
En sprøjtepose med stjerneformet tylle
Servering
20 g usaltede pistacienødder
Evt. spiseligt guldstøv